Milieubewust, Leerzaam en Eerlijk
Bestellingen €20+ gratis verzonden
Werkdagen voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Over ons

BlijeGup omschrijven wij het liefst als milieubewust, eerlijk en betrokken. Door goed te luisteren naar jou (onze klanten) en door onze ideeën en ontwikkelingen te delen proberen wij elke dag ons bedrijf een stukje beter te maken.

Milieubewust zijn we door dozen en verpakkingsmateriaal te minimaliseren en waar kan te hergebruiken, bestellingen in het stadscentrum op de fiets te bezorgen, duurzaam speelgoed te verkopen dat jaren mee kan gaan en elke dag ons proces een beetje beter te maken. 

Eerlijkheid bieden wij door onze klanten altijd op de hoogte te houden van bestellingen, retouren en garanties. Zo kun je bij BlijeGup gratis bestellingen retourneren als het toch niet naar wens blijkt te zijn. Wij zijn niet de moeilijkste als het aankomt op retouren en deze belanden ook zeker niet in de container. In onze uitverkoop vind je alle tweedekansjes met bijvoorbeeld lichte gebruikssporen en lichte beschadigingen voor een heel aantrekkelijke prijs.

Jouw wensen kennen en uit laten komen, dat is onze betrokkenheid. Elke maand brengen wij daarom de wensen van de klanten in kaart door poll's en vragenlijsten. Op jullie wensen baseren wij onze doelen. Maandelijks informeren wij iedereen die hier benieuwd naar is over onze doelen. We vertellen hoe ver we zijn gekomen, wat we als eerste gaan doen en waar wij eventueel jouw hulp bij kunnen gebruiken. Doelen behalen, dat doen wij het liefst!

Wie zitten er achter BlijeGup?

Diede en Martijn, een stel uit Tilburg die de stap hebben gewaagd om een nieuw bedrijf te starten. Wij zijn vol passie over iedereen die stappen neemt om het milieu en daarmee de wereld een handje te helpen. Ook wij willen graag een handje bijdragen met als uiteindelijke doel, de online verkoop zoals hij nu bestaat te veranderen zodat kinderen van nu en uit toekomstige generaties in een fijne wereld leven en zorgeloos met het leukste speelgoed kunnen spelen.

Diede is kinderpsycholoog en weet je van alles te vertellen over hoe die kleine kinderhoofdjes werken. Ze schrijft regelmatig artikelen over speelgoed dat voor sommige kinderen een positieve invloed kan hebben. In de avond pakt ze graag pakketjes in en als er genoeg tijd is wil ze nog wel eens een handgeschreven kaartje er bij stoppen voor de kinderen.

Diede is in het dagelijks leven veel bezig met het milieu en probeert zo veel mogelijk duurzame keuzes te maken. Zelf denkt ze al een aardig stukje op weg zijn, maar weet dat er nog veel meer mogelijk is als we elke keer weer een stapje verder gaan.

Martijn is al jaren ondernemer. Van kinds af aan heeft hij in allerlei producten gehandeld. Hij droomt al heel zijn leven van een succesvolle webshop met producten die hij met trots kan verkopen. "Het was een spannende stap om de investering te maken maar om na 10 jaar werk eindelijk het bedrijf van je dromen op te kunnen zetten voelt geweldig".

De webshop, marketing en inkoop van producten zijn voor de rekening van Martijn. Daarnaast pakt hij ook met alle liefde pakketjes in voor jou.

 

 

 

Contact

Social media

9,5Review LogoWij scoren een 9,5 op Webwinkelkeur

BlijeGup

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »