Verzenden & retourneren

Verzenden

De verzending van uw product is gratis wanneer u een bestelling plaats boven de €40,-. Onder dit bedrag betaald u €4,75 per zending. Onze orders worden verzonden door PostNL. Wij verwerken uw bestelling zo snel mogelijk en hanteren een verzendtijd van 1 a 2 werkdagen. Besteld u bijvoorbeeld op maandag dan krijgt u de bestelling dinsdag of woensdag geleverd. Besteld u op vrijdag of zaterdag? Dan kunt u maandag of dinsdag uw pakket verwachten. Rondom de feestdagen hanteren wij dezelfde levertijden echter komt het voor dat PostNL een dag later levert dan normaal. Houd er rekening mee dat uw bestelling later aan kan komen dan gebruikelijk tijdens de piektijden.

Afleveren op een PostNL locatie is op het moment nog niet mogelijk maar zodra ons nieuwe contract met PostNL afgerond is wordt dit geïntegreerd.

 

Retouren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. BlijeGup betaald de retourskosten van u thuis naar de webwinkel. Wij sturen u een verzendlabel toe die u kunt gebruiken om het product te verzenden. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.